Игри

Super Bikes 2

Super Bikes 2

Симулатори

Super Bikes 2 – новият мотоциклетен симулатор, разработен от базираните в САЩ видео специалисти Raw Thrills, предлага тотално обновен дизайн, включително 42-инчов HD LCD панел и игра, в която има 11 чисто нови маршрута, 12 съвсем нови супер заредени велосипеда и девет подобрени състезатели. Добавена е още по-голяма дълбочина с нови байкърски движения и преки пътища за насърчаване на повторна игра.

 
Barber Cut

Barber Cut

Аркадни

Концепцията е проста: използвайте двата контролни бутона, за да прережете въженцето и освободите висящата награда. Задръжте натиснат единия бутон, за да се придвижите надясно до точното място, след това задръжте натиснат другия бутон, за да се придвижите напред. Пуснете го, когато искате да режете. Всеки може да разбере играта на първия опит, което я превръща в хит за всички възрасти!

 
X-Men

X-Men

Пинбол

Феновете на X-Men могат да изживеят приключението от първо лице с тази уникална пинбол игра и да съберат любимите си X-Men герои, за да се борят с подлите им врагове и да ги победят. Играта се базира на комиксите, а не на поредицата от филми, и впечатлява с дизайна на игралното поле. То включва две големи X-Men играчки – Магнито и Върколака, и седем основни злодеи.

 
Big Bass

Big Bass

Аркадни

Впуснете се в забавлението! Играчите се засилват и дърпат дръжката, за да завъртят голямото колело. Когато колелото спре, те биват възнаградени с билети. За още по-голяма печалба е добавен Big Bass Bonus -  играчите могат да спечелят до 1000 билета за перфектно завъртане! Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство!

 
Key Master

Key Master

Аркадни

Key Master ще тества уменията ви, докато се опитвате да отключите награди, като поставяте ключа на правилното място! Играчите трябва да насочват ключа, използвайки джойстика, към правилната позиция, така че да се изравни с наградата. Ако го направят успешно, ключът ще отключи наградата. Лесна за разбиране и забавна за игра! Перфектната вендинг игра за всички възрасти!

 
Cut The Rope

Cut The Rope

Пъзели

Изключително популярната мобилна игра Cut the Rope е пренесена в реалния живот от ICE под формата на вендинг игра с награди! С джойстика играчите трябва да приложат уменията си да се прицелят в бонбона и да натиснат бутона, за да освободят вакуума. Ако вакуумът се приземи в центъра на мишената, играчът печели!

 
SnoCross

SnoCross

Състезателни

SnoCross има 6 сноумобила, 6 шейни и невероятни потребителски ъпгрейди. Пътувайте по света, като карате на 7 екстремни писти във Франция, Антарктика, Китай, Аляска, Вашингтон, Москва и Колорадо. Играта е официално лицензирана от ESPN и състезателите могат да изпълняват същите трикове, които гледат в X Games. Дългият летеж във въздуха ви дава още повече време да пробвате луди трикове. Замервайте опонентите си със снежни топки, за да се преборите за лидерството.

 
Grid Twins

Grid Twins

Състезателни

Качвай се на GRID и бъди готов за състезанието на живота си! Карай някои от най-легендарните, желани и бързи коли като Pagani Zonda, Bugatti Veyron и Aston Martin DBR9.

И какво по-добро място да се състезаваш с тези емблематични коли от най-известните световни писти? Притежавате ли всичко необходимо, за да покорите Donington Park, Spa Francorchamps или Okutama? GRID – всичко е въпрос на състезание!