Новини

Играй двойно повече с новата промоция на Playground!

Играй двойно повече с новата промоция на Playground!

22 Ян 13:35

Двойно повече игра и двойна доза забавление ти подарява Playground с новата си промоция! Най-модерният развлекателен център отдавна е любимо място за феновете на увлекателните и актуални пинболи, шутъри, симулатори, аркадни и състезателни игри – часовете с тях минават неусетно и приятно, в което сам можеш лесно да се убедиш (ако вече не си го направил).

 

Ако високите скорости и тръпката от надпреварата са в кръвта ти, незаменимо удоволствие ще ти доставят популярните Super Bikes 2, Grid Twins и Dirty Drivin'. Благодарение на Sno Cross пък не ти се налага да ходиш в планината, за дадемонстрираш майсторство в зимните спортове – даже можеш да изпълняваш трикове от X Games, тъй като играта е официално лицензирана от ESPN.

 

Още повече адреналин и силно ускорен пулс те очакват с хитовия хорър шутър Dark Escape 4D, а ако си падаш по „по-кротки“, но не по-малко зарибяващи забавления, задължително трябва да пробваш класиките в аркадните игри Key Master, Barber Cut и Big Bass, както и пъзела Cut the Rope. Страхотно състезание с приятели ще ти осигури Sonic Air Hockey, а ако ти доставя удоволствие да подобряваш собствените си рекорди, прекрасен избор е впечатляващият с дизайна си пинбол X-men. 

 

Игрите в Playground се стартират с Playcard, която получаваш на място и трябва да заредиш с кредити (1 кредит = 1 лев). И ето тук идва голямата промоция на Playground – всеки вторник и четвъртък, при зареждане на твоята карта с избрана от теб сума, ще получиш бонус: удвояване на кредитите за всички игри. За да играеш двойно повече и да се забавляваш двойно повече! Реши ли вече кога тръгваш към Playground? :)