Резервации

Новини и събития

Playground  ›  Grand Mall   ›  Новини и събития  ›  Незабравим рожден ден в Playground
Grand Mall

Незабравим рожден ден в Playground

Image inner event

Искаш да подариш на детето си невероятен рожден ден, изпълнен със забавления и радост? Playground в Grand Mall Varna е перфектното място за най-вълнуващите детски партита! 

Разнообразие от Забавления

В Playground, Grand Mall Varna, вашето дете и гостите могат да се насладят на широка гама от занимания, които ще направят рождения ден незабравим.

На разположение ще са ви над 50 аркадни игри, както и 60-инчови екрани, на които децата да се насладят на най-новите игри за PlayStation 5. Имаме също и 6 боулинг писти АМФ, 2 билярдни маси DYNAMIC II, 2 джаги и 4 интерактивни маси.

За децата, които кипят от енергия и обичат адреналиновите изживявания, предлагаме лазерна и нео арена, както и VR зона.

Специални празнични пакети

За улеснение на родителите и удоволствие на децата, предлагаме специални празнични пакети, които включват не само игри, но и осигурени храна и напитки.

Но какъв рожден ден ще е ако няма подаръци? Затова ние ще подготвим  малка изненада за рожденика, за да направим празника му още по-специален и вълнуващ.

Професионално отношение

Екипът на Playground е винаги на разположение, за да се погрижи за всеки детайл от вашето събитие. С богат опит в организирането на детски партита, ние ще се погрижим за вашето удобство и настроение, осигурявайки безупречно организирано събитие. Вие само трябва да се насладите на празника. За вас остава само да се насладите на празника.

Резервирайте сега и направете празника на вашето дете незабравим в Playground в Grand Mall Varna!

Насладете се на вълшебен ден, изпълнен с усмивки и радост.

Услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
VR

left right