Резервации

Playground  ›  Grand Mall   ›  

VR

Оставете скучното ежедневие зад гърба си и влезте във вълнуващия свят на виртуалната реалност. В Playground в Grand Mall Varna можете да намерите едни от най-популярните заглавия за VR игри и да се потопите в непредсказуеми приключения.
 
Нашата VR зона ти предоставя уникалната възможност да изследваш невероятни светове, да се състезаваш във вълнуващи състезания и да откриеш нови предизвикателства.
 
* Свържи се с нас за повече информация и цени.
 

Част от колекцията ни VR игри:

 
BEAT SABER - Това е ритмична игра, в която разрязвате кубчета, идващи към вас, с виртуални саби. Всеки ритъм показва коя сабя да използвате и посоката на замах. Целта на играта е да накара играчите да затанцуват, докато режат кубчета и избягват препятствията.
 
AMONG US - Наслади се на VR версията на популярната мултиплейър игра, която се развива на борда на космически кораб. Вземи приятелите си, сложете си VR слушалките и работете заедно, за да хванете самозванеца.
 
EPIC ROLLER COASTERS - Тази игра ще ви предложи същото усещане като истински влакчета на ужасите. Можете да избирате между фантастични и реалистични влакчета, както и между 3 различни режима: класически, стрелба и състезание. Ще се качвате нагоре и надолу, виждайки всичко около вас, но е възможно и да искате да си затворите очите от страх!
 
Но това не е всичко. Посети ни в Grand Mall Varna и ще откриеш още много популярни игри.
Галерия

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
VR

left right