Резервации

Playground  ›  Mall Varna  ›  Игри и PS

Super Bikes 2

Симулатори Game image Super Bikes 2 – новият мотоциклетен симулатор, разработен от базираните в САЩ видео специалисти Raw Thrills, предлага тотално обновен дизайн, включително 42-инчов HD LCD панел и игра, в която има 11 чисто нови маршрута, 12 съвсем нови супер заредени велосипеда и девет подобрени състезатели. Добавена е още по-голяма дълбочина с нови байкърски движения и преки пътища за насърчаване на повторна игра.

PLAYSTATION 4

Състезателни Game image Изпитайте удоволствието да играете любимите си игри на 60 инчови телевизори!
 

Plants vs Zombies

Игри Game image С тази изключително популярна и забавна игра, ще изследвате един необятен свят, посещавайки места като Древен Египет и Дивият Запад, докато се защитавате от ордите ненаситни зомбита, използвайки невероятната мощ на симпатичните растения. От вас се иска само да ги поставите на стратегически места, така че да унищожават напиращите нападатели. И ще се забавлявате неимоверно, наблюдавайки как враговете ви буквално се разпадат на части, под неуморните удари от страна на вашите защитници-растения
 

Big Bass

Блок Game image Впуснете се в забавлението! Играчите се засилват и дърпат дръжката, за да завъртят голямото колело. Когато колелото спре, те биват възнаградени с билети. За още по-голяма печалба е добавен Big Bass Bonus - играчите могат да спечелят до 1000 билета за перфектно завъртане! Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство!
виж повече игри

Други услуги

игри
боулинг и билярд
бар
рождени дни
лазерна арена

left right