Резервации

Playground  ›  Paradise center  ›  Skypark
Една от най-атрактивните зони в комплекса, особено през лятото, е откритата тераса Sky Park, разположена върху 7000 кв.м. На тази сравнително малка площ за увеселителен парк успяхме да съберем над 10 атракциона, подходящи за цялото семейство, както и за хора от всички възрасти, които имат възможността да се потопят в една напълно различна реалност.
Sky Park е първият тематичен увеселителен парк по проект на водещия италиански дизайнер Валерио Мацоли, известен с проектирането на атракции за DISNEYLAND по цял свят.
Любителите на силните усещания също ще намерят начин да вдигнат адреналина си и да изпитат силата на гравитацията. Скоростното влакче и двадесетметровата падаща кула са част от съоръженията, които предизвикват интерес у всички, които обичат екстремните преживявания.
Разположението на отделните зали и атракциони в PLAYGROUND осигурява необходимите условия за приятно прекарване, престой и почивка. Изходите към Sky Park са общо 4 и така хората непринудено могат да играят както вътре, така и навън.
Галерия

Други услуги

игри
боулинг и билярд
бар
рождени дни
лазерна арена

left right