Резервации

Новини и събития

Playground  ›  Grand Mall   ›  Новини и събития  ›  EA Sports UFC 5 за PlayStation 5
вход свободен Grand Mall

EA Sports UFC 5 за PlayStation 5

Image inner event

Рингът те очаква с новата EA Sports UFC 5 за PlayStation 5!

Приготви се за екшън с новата UFC 5 на EA Sports за PlayStation 5, вече достъпна и в Playground Grand Mall Varna.
С нови функции, подобрена визуализация и богат списък с герои, UFC 5 те връща в центъра на действието с още по-реалистично усещане за битка. Освободи своя вътрешен ММА боец, развий и персонализирай героя си и се изправи срещу най-добрите от най-добрите в историята на спорта.

Нови функции и подобрена графика

UFC 5 е бойната игра на EA Sports от най-ново поколение. Тя демонстрира графични подобрения, изцяло нови системи за нанасяне на щети и още много новаторски функции, които влияят на играта по един наистина автентичен начин. Списъкът с герои е разширен, включвайки както минали, така и настоящи бойци, включително жени бойци.
Както всеки истински MMA фен знае, наистина зрелищният двубой в октагона включва драма, неподправен екшън и прецизна техника. Именно това успява да улови новата версия на играта и да пресъздаде всичко това по-детайлно и реалистично от всякога.

Реалистични удари и кинематографични повторения

Благодарение на Frostbite Engine, новата версия позволява на играчите да преживеят отново своите финални удари със зашеметяваща визуална достоверност. Представеното в супер забавен каданс с кинематографични ъгли и осветление, е с цел да се подчертаят драматичните моменти и да се засили въздействието.
Благодарение на изпипаните визуални ефекти, ударите изглеждат по-автентични от всякога, превръщайки опустошителния нокаут на играча в произведение на изкуството. Порязванията, синините и отоците се появяват на точните места по тялото на героя и имат реалистичен ефект върху играта.

Преживей вълнението на истинско UFC състезание

Не пропускай уникалната възможност да изпробваш новата игра на най-мощната конзола досега - PS5. Приготви се да изпиташ вълнението на истински UFC мач с неповторимо аудио-визуално изживяване на голям 60-инчов екран. Заповядай в Playground Grand Mall Varna и стани част от състезанието!

Очакваме те!

Услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
VR

left right