Резервации

Playground  ›  Grand Mall   ›  Рождени дни
Искаш да организираш незабравим рожден ден за детето си, а защо не и само за теб?
Playground Grand Mall Varna е мястото за най-добрите празненства в града! Подари на себе си или на малчуганите си едно уникално преживяване. Сподели го с всичките си приятели и се забавлявайте заедно цял ден.

Довери се на Playground Grand Mall Varna и изживей най-доброто парти за рожден ден, което можеш да си представиш. На място можеш да се възползваш от десетки игри, боулинг, билярд, лазерна и нео арена и още много забавления.

В Playground Grand Mall Varna те очакват аркадни игри от ново поколение, 6 боулинг писти АМФ, подходящи както за аматьорска, така и за професионална игра, лазерна арена на принципа на Paint ball за до 20 души, 50 аркадни игри за малки и големи, сред които Hit The Green, Combo Boxer, Power Roll, Ticket Dome, Star Crusaders 2, Lane Master Twin, Hoopla, Fast Gunman, Cyber Tag, Pacman Smash, Whack N Win и още много други.

На място ще откриеш още 2 билярдни маси DYNAMIC II, 2 джаги и 4 интерактивни маси, на които можеш да играеш над 50 игри. А за тези, които са запалени по видеоигрите, имаме специална изненада – те ще могат да играят най-новите игри на PS5 на 60-инчови екрани.
Освен игри и много забавления, празничните пакети включват и храна и напитки. А за да е пълно изживяването, те очакват и подаръци. Нали все пак е рожден ден!

Свържи се с нас за специални условия и цени.

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
Нео Арена

left right