Резервации

Playground  ›  Grand Mall   ›  Боулинг и билярд

Боулинг

Боулингът е любим спорт на малки и големи. Няма нужда да имаш големи мускули, да бягаш бързо или пък да си изключително силен, за да се наслаждаваш на боулинга. Той е подходящ за всички, които искат да разпускат, да се забавляват и да срещат нови хора на пистата.

Боулингът е евтин, широко достъпен и забавен за игра, независимо от размера на групата. Освен това той е подходящ за всички. Докато повечето спортове изискват участниците да са в добра физическа форма и да играят с хора на същата възраст, боулингът позволява смесена група от всякакъв размер, възраст и ниво на умения. Това е едно от най-големите му предимства – позволява на играчите да се срещат с нови хора и да създават приятели от всички сфери на живота.

В Playground Grand Mall Varna можеш да играеш боулинг индивидуално или пък да организираш мини турнири между приятели. Ако пък търсиш перфектното място за тиймбилдинг, то отново си на правилното място. Играта ще сплоти екипа, ще го накара да работи заедно и ще затвърди приятелството и добрите отношения между колегите си.
При нас ще откриеш 6 боулинг писти АМФ, подходящи както за аматьорска, така и за професионална игра.

Свържи се с нас от Playground Grand Mall Varna и направи своята резервация още сега!
Цена за една игра на човек от понеделник до петък – 6 лв.
Цена за една игра на човек събота и неделя – 7 лв.
*Цена за един час игра на една писта (до 8 души): 25 лв. - всеки понеделник
Цена за един час игра на една писта (до 8 души): 50 лв. - от вторник до петък

* Промоционалната цена НЕ важи за празнични и официални неработни дни.
* Събота, Неделя и на празнични и официални неработни дни не се приемат резервации.

Билярд

Играта на билярд може и да не е за всеки, но тези, които са дългогодишни фенове, определено знаят какво правят. Билярдът е игра, която изисква физическа координация, баланс и гъвкавост. Подобно на шаха това е изключително тактическа игра, която изисква играчите да мислят както атакуващо, така и защитно по едно и също време.

Билярдът е толкова силно пристрастяващ, защото играта доставя незабавно удоволствие с всеки успешен удар и е лесно играчите да се подобряват все повече с всеки изминал път.
В Playground Grand Mall Varna ще намериш 2 билярдни маси DYNAMIC II, използвани в най-престижните първенства през последните няколко години.

При нас можеш да разпускаш, да се забавляваш и да играеш с приятели. Свържи се с Playground Grand Mall и направи своята резервация още сега!
Цена за 30 минути игра: 6 лв.
Цена за 1 час игра: 12 лв.

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
Нео Арена

left right