Резервации

Playground  ›  Grand Mall   ›  Игри и PS
В Playground в Grand Mall Varna ще откриеш множество забавления за цялото семейство. Разполагаме с интерактивни маси, аркадни игри и видеоигри за малки и големи - от класически до последните PS5 заглавия.
 
Независимо дали си настроен да трупаш точки или да разпускаш с приятели, докато се забавлявате, ние сме на твое разположение. Спечелените билети могат да бъдат използвани за други игри или подаръци.
 
Някои от аркадните игри и стимулаторите, които можеш да намериш при нас:

Big Bass

Аркадни Game image Дръпни дръжката, за да завъртиш голямото колело и спечелиш билети, включително възможност да удариш джакпота. Оборудвана със забавни риболовни елементи и звуци, тази игра е подходяща за цялото семейство.

Sonic Dash

Аркадни Game image В Sonic Dash таралежът се придвижва бързо, избягвайки препятствия и събирайки предмети по пътя. Сполучливо преминавай през вълнуващи нива, отключвай нови персонажи и подобрявай своя резултат.

Doodle Jump

Аркадни Game image В тази игра насочваш Doodler наляво и надясно, като се изкачваш по платформите на екрана, за да достигнеш върха и да спечелиш бонус от 1 000 билета.

Down the Clown

Аркадни Game image Това е една от най-забавните ни игри. Целта е да удряш механичните клоуни с топка и колкото по-точен си, толкова повече билети ще спечелиш. Можеш да играеш сам или в компанията на приятел.
виж повече игри

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
VR

left right