Резервации

Playground  ›  Grand Mall   ›  Игри и PS

Big Bass

Аркадни Game image Засили се и дръпни дръжката, за да завъртиш голямото колело. Целта ти е то да спре и да удариш джакпота! Имаш възможност да грабнеш Big Bass Bonus и до 1 000 билета за перфектното завъртане.  Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство! Билетите, които спечелиш, можеш да използваш за други игри и още изненади.

Sonic Dash

Аркадни Game image В играта Sonic Dash синият таралеж умело избягва препятствия, докато се носи с максимална скорост по екрана. Твоята цел е да събираш предметите, които ще се появят по пътя на таралежа. Трябва да се справиш с високата скорост и с препятствията по пътя. По време на забързаното пътешествие ще отключваш нови персонажи и ще се опиташ да подобриш най-добрия си резултат.

Doodle Jump

Аркадни Game image В тази игра твоята роля е да насочваш Doodler  наляво и надясно, скачайки по платформите на екрана, за да се изкачиш възможно най-високо. Внимавай за специалните предмети, които ще ти дадат предимство от допълнителен тласък. Ако успееш да достигнеш върха, ще спечелиш и бонус от 1 000 билета!

Down the Clown

Аркадни Game image Това е една от най-забавните игри. Можеш да играеш сам или в компанията на приятел. Твоята цел ще е да удряш механичните клоуни пред теб с топка. Колкото повече успееш да уцелиш, толкова повече билети можеш да спечелиш.
виж повече игри

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена
Нео Арена

left right