Резервации

Playground  ›  Paradise center  ›  Игри и PS

Super Bikes 2

Състезателни Game image Super Bikes 2 – новият мотоциклетен симулатор, разработен от базираните в САЩ видео специалисти Raw Thrills, предлага тотално обновен дизайн, включително 42-инчов HD LCD панел и игра, в която има 11 чисто нови маршрута, 12 съвсем нови супер заредени велосипеда и девет подобрени състезатели. Добавена е още по-голяма дълбочина с нови байкърски движения и преки пътища за насърчаване на повторна игра.

X-Men

Пинбол Game image Феновете на X-Men могат да изживеят приключението от първо лице с тази уникална пинбол игра и да съберат любимите си X-Men герои, за да се борят с подлите им врагове и да ги победят. Играта се базира на комиксите, а не на поредицата от филми, и впечатлява с дизайна на игралното поле. То включва две големи X-Men играчки – Магнито и Върколака, и седем основни злодеи.

Big Bass

Аркадни Game image Впуснете се в забавлението! Играчите се засилват и дърпат дръжката, за да завъртят голямото колело. Когато колелото спре, те биват възнаградени с билети. За още по-голяма печалба е добавен Big Bass Bonus - играчите могат да спечелят до 1000 билета за перфектно завъртане! Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство!
виж повече игри

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена

left right