Резервации

Playground  ›  The mall  ›  Игри и PS

Super Bikes 2

Симулатори Game image Super Bikes 2 – новият мотоциклетен симулатор, разработен от базираните в САЩ видео специалисти Raw Thrills, предлага тотално обновен дизайн, включително 42-инчов HD LCD панел и игра, в която има 11 чисто нови маршрута, 12 съвсем нови супер заредени велосипеда и девет подобрени състезатели. Добавена е още по-голяма дълбочина с нови байкърски движения и преки пътища за насърчаване на повторна игра.

Barber Cut

Аркадни Game image Концепцията е проста: използвайте двата контролни бутона, за да прережете въженцето и освободите висящата награда. Задръжте натиснат единия бутон, за да се придвижите надясно до точното място, след това задръжте натиснат другия бутон, за да се придвижите напред. Пуснете го, когато искате да режете. Всеки може да разбере играта на първия опит, което я превръща в хит за всички възрасти!

X-Men

Пинбол Game image Феновете на X-Men могат да изживеят приключението от първо лице с тази уникална пинбол игра и да съберат любимите си X-Men герои, за да се борят с подлите им врагове и да ги победят. Играта се базира на комиксите, а не на поредицата от филми, и впечатлява с дизайна на игралното поле. То включва две големи X-Men играчки – Магнито и Върколака, и седем основни злодеи.

Big Bass

Аркадни Game image Впуснете се в забавлението! Играчите се засилват и дърпат дръжката, за да завъртят голямото колело. Когато колелото спре, те биват възнаградени с билети. За още по-голяма печалба е добавен Big Bass Bonus - играчите могат да спечелят до 1000 билета за перфектно завъртане! Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство!
виж повече игри

Други услуги

Рождени дни
Боулинг и билярд
Игри и PS
Бар
Лазерна арена

left right